Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

M.L.M. (Multi-level marketing)

Το M.L.M. είναι ένα οικονομικό σύστημα του οποίου η φιλοσοφία στηρίζεται στην παράκαμψη των μεσαζόντων και την απευθείας παράδοση των προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή.

Είναι ένας χώρος στον οποίο δραστηριοποιούνται πάνω από 85 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως και ο ετήσιος τζίρος των εταιρειών του συγκεκριμένου χώρου υπερβαίνει τα 120 δις δολάρια.

Το M.L.M (Multi-level marketing) είναι σήμερα η πιο γρήγορα και δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχειρηματική ιδέα στον κόσμο.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του M.L.M. είναι:

  • Δεν χρειάζεται κεφάλαια για να ξεκινήσει κάποιος την δραστηριότητα του
  • Δεν υπάρχει ιεραρχία και αφεντικά
  • Δεν υπάρχουν ωράρια αλλά ο καθένας ορίζει μόνος του τον χρόνο που θέλει να δραστηριοποιηθεί
  • Μπορεί να ασχοληθεί κανείς παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα
  • Και υπάρχει συστηματική εκπαίδευση – υποστήριξη και καθοδήγηση από πετυχημένους και έμπειρους συνεργάτες, ώστε να είναι σίγουρη η επιτυχία του.

Η βιομηχανία άμεσων πωλήσεων σε άνθιση.

Ενώ οι λιανικές πωλήσεις στην Ευρώπη επηρεάζονται από την οικονομική ύφεση, τα στοιχεία δείχνουν ότι η βιομηχανία των άμεσων πωλήσεων είναι ισχυρή και σε ανάπτυξη.
Οι δείκτες δείχνουν σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Ολοένα  και περισσότεροι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά μέσω κάποιας εταιρίας άμεσων πωλήσεων.
Ευρωπαϊκές στατιστικές
Η άμεση πώληση είναι ένας μεγάλος και αναπτυσσόμενος τομέας στο πλαίσιο της λιανικής λιανικής πώλησης στην Ευρώπη. Ο όγκος των άμεσων πωλήσεων παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία πέντε χρόνια. Πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι ασχολούνται με απευθείας πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αριθμός που υπερβαίνει τα 14 εκατομμύρια για ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. Οι εταιρείες άμεσης πώλησης προσφέρουν στην Ευρώπη μόνιμη απασχόληση σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους και το 76% των προϊόντων που πωλούν κατασκευάζονται στην Ευρώπη.
Τα ακόλουθα στοιχεία συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Απευθείας Πώλησης.

 

Μία ευκαιρία ανοικτή σε κάθε άτομο.

Για να ασχοληθεί κάποιος με τις άμεσες πωλήσεις, δεν απαιτείται κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο μόρφωσης, εμπειρίας, οικονομικών πόρων ή φυσικής κατάστασης.
Άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και με οποιοδήποτε υπόβαθρο έχουν επιτύχει στον κλάδο των απευθείας πωλήσεων.

Όσοι ασχολούνται με τις απευθείας πωλήσεις είναι ανεξάρτητοι συνεργάτες. Είστε αφεντικό του εαυτού σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε:

  • Να έχετε ευέλικτο ωράριο, δηλαδή - εσείς επιλέγετε πότε και πόσο θέλετε να ασχοληθείτε με τις πωλήσεις.
  • Να θέσετε τους δικούς σας στόχους και να καθορίσετε από μόνοι σας το πώς θα τους πραγματοποιήσετε.
  • Να κερδίσετε χρήματα ανάλογα με τις προσωπικές σας προσπάθειες. Η επιχειρηματική σας επιτυχία εξαρτάται άμεσα από την προθυμία σας να εργαστείτε σκληρά.
  • Να έχετε μια δική σας επιχείρηση με μικρή ή και καθόλου επένδυση κεφαλαίου.
  • Να καταρτιστείτε και να λάβετε υποστήριξη από μια εδραιωμένη Εταιρία

 

Ο τύπος ανακαλύπτει τις ευκαιρίες που δημιουργούνται μέσω των άμεσων πωλήσεων

 


Τα προϊόντα υγείας-ευεξίας και προσωπικής φροντίδας βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων.

 

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων απολαμβάνουν μια σταθερή και συνεχή ανάπτυξη και οι άμεσες πωλήσεις φαίνεται να είναι ο τέλειος χώρος για να ανταποκριθεί στην ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση των συγκεκριμένων προϊόντων.


Νομικό πλαίσιο.

Το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ προσδιορίζεται στο Ν. 2251/1994 (Περί Προστασίας Καταναλωτών), και πιο συγκεκριμένα στα άρθρα 3 και 4 του Ν. 2251/1994 (όπως αυτά τροποποιηθήκαν με την ΚΥΑ Ζ1-891/2013 (ΦΕΚ Β΄ 2144/2013) με την οποία ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/83/ΕΕ). Εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο ως μια αξιόπιστη μέθοδος πωλήσεων και δεν αποτελούν μέρος του παράνομου συστήματος διανομής με μορφή πυραμίδας. Οι εταιρίες άμεσων πωλήσεων εποπτεύονται Ευρωπαϊκή ένωση απευθείας πωλήσεων Seldia της οποίας η LR Health and Beauty είναι μέλος

• Η Seldia εκπροσωπεί και προωθεί, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τα συμφέροντα των εθνικών ενώσεων άμεσης πώλησης και των μελών τους που συμμετέχουν σε απευθείας πωλήσεις.

 

Είπαν για το MLM


 

"Το δικτυακό μάρκετινγκ είναι το μεγάλο κύμα του μέλλοντος. Σταδιακά θα αντικαταστήσει το franchising, το οποίο πλέον απαιτεί υπερβολικά πολλά χρήματα για τον μέσο άνθρωπο"

-Jim Rohn


"Αν έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή, θα ξεκίναγα με το δικτυακό μάρκετινγκ."

-Robert T. Kiyosaki


"Στο σημερινό κόσμο, το να εργάζεσαι για τον εαυτό σου είναι ασφαλέστερο από ότι στο παρελθόν, και το να εργάζεσαι για μια εταιρεία έχει γίνει μία από τις πιο ριψοκίνδυνες επιλογές."

-Paul Zane Pilzer, Νομπελίστας Οικονομολόγος και Συγγραφέας


Login Συνεργατών