Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

Σχετικά με εμάς

Ποιοί Είμαστε - Το δίκτυο Work & Win Team.



Είμαστε μια ομάδα που δραστηριοποιούμαστε στο M.L.M. (Multi-level marketing) πάνω από 23 χρόνια.

Συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο του M.L.M. την LR Health & Beauty και με ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης οδηγούμε τους ανθρώπους μας ώστε να επιτύχουν μεγάλα αποτελέσματα σαν ανεξάρτητοι συνεργάτες.

Υποστηρίζουμε καθημερινά τις δραστηριότητες και καθοδηγούμε τις ενέργειες τους ώστε τα αποτελέσματα τους να είναι εγγυημένα και διαρκή.

Στόχος και όραμα μας είναι καθημερινά να ανακαλύπτουμε ικανούς ανθρώπους που με την συνεργασία μας και την υποστήριξη μας θα τους βοηθήσουμε να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή τους και να εκπληρώσουν τα μεγαλύτερα όνειρά τους.

Αν είσαστε ένας από τους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να ξεκινήσουν δυναμικά την δική τους M.L.M. επιχείρηση ή το ενδιαφέρον σας εξαντλείται απλά και μόνο στο να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον χώρο μας και την ομάδα μας ελάτε άμεσα σε επαφή μαζί μας.

 

Η Ιδέα Μας



Η ιδέα μας είναι η δημιουργία μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας χωρίς το ρίσκο τα κεφάλαια τις υποχρεώσεις και τις Δεσμεύσεις που απαιτεί ο κλασικός τρόπος δημιουργίας επιχειρήσεων.

Έτσι επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε στον χώρο του M.L.M. (Multi-level marketing) και συνεργαστήκαμε με την κορυφαία εταιρεία του χώρου την LR Health & Beauty  η οποία μετά από 37 χρόνια δράσης έχει επιτύχει να είναι η Νο 1 εταιρεία στην Ευρωπαϊκή αγορά και με παρουσία σε 29 χώρες.

 

Ομάδα Αλληλεγγύης


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ!

Στη αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε η Work and Win Team έχει δημιουργήσει μία ομάδα αλληλεγγύης, όπου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς συγκεντρώνει ρουχισμό και τρόφιμα στο γραφείο μας Δυρραχίου 70, Αθήνα με σκοπό σε τακτά χρονικά διαστήματα να τα διανέμει σε οικογένειες ή οργανισμούς που έχουν την ανάγκη μας.

Οποιοσδήποτε θέλει να ενισχύσει και να συμμετέχει στην προσπάθεια μας ας επικοινωνήσει μαζί μας πατώντας ΕΔΩ!

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα δώσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Please wait

Login Συνεργατών