Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

Βασίλης Ανδριόπουλος

Αγαπητέ επισκέπτη, καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα μας.

Το όνομά μου είναι Βασίλης Ανδριόπουλος και ασχολούμαι με το MLM πάνω από 23 χρόνια, συνεργαζόμενος με την εταιρεία LR Health & Beauty.

Εργαζόμουν στον χώρο των ασφαλειών όταν ήρθα για πρώτη φορά το 1998 σε επαφή με την εταιρεία LR και τον κόσμο του MLM. Όπως και οι περισσότεροι δεν εκτίμησα άμεσα την πρόταση, αφενός γιατί ήμουν απορροφημένος με το αντικείμενο μου και αφετέρου γιατί το αντικείμενο της εταιρείας LR δεν ήταν από τους γνωστούς τρόπους απασχόλησης και δεν μπορούσα να το αξιολογήσω συγκριτικά με ότι ήξερα από τα συνηθισμένα επαγγέλματα.

Όμως η επιμονή ενός συναδέλφου από την ασφαλιστική εταιρεία στο να μου δείξει μία έξυπνη πρόταση για επιπλέον εισόδημα, με έπεισε την τρίτη τελικά φορά, να τον ακούσω, προετοιμασμένος πριν από την συνάντησή μας και αποφασισμένος να του πω ΟΧΙ γιατί δεν έχω χρόνο. Όταν όμως μου παρουσίασε ολοκληρωμένα την ιδέα και το marketing plan της LR εντυπωσιάστηκα, γιατί διέκρινα κάτι πολύ έξυπνο, με τεράστια προοπτική, μπορούσε να γίνει παράλληλα με την όποια δραστηριότητα μου και επιπλέον μου έδινε λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα μου που ήταν η έλλειψη χρόνου.

Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου την περίπτωση να είχα πει τότε όχι στην πρόταση του, και τι τελικά θα είχα χάσει σήμερα. Μετά από 23 χρόνια και αποκλειστική πλέον ενασχόληση με το MLM και συνεργασία με την LR, η ζωή μου είναι πλέον πολύ διαφορετική με λιγότερο άγχος, περισσότερα χρήματα-ευελιξία κινήσεων χωρίς αφεντικά ή προϊσταμένους και το κυριότερο περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Αν είστε και εσείς ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στα δίχτυα της καθημερινότητας και έχετε καταλάβει ότι αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά ιδιαίτερα, αν έχετε βαρεθεί την γκρίνια και την αυστηρότητα του αφεντικού ή του προϊσταμένου σας  και αν τα χρήματα που σήμερα κερδίζετε δεν λύνουν πολλά από τα προβλήματά σας και επίσης αν με ότι και αν σχολείστε δεν βλέπετε να έχει και πολύ μεγάλη προοπτική,τότε με μεγάλη μου χαρά να σας δείξω και να σας αναλύσω την δική μας πρόταση, που σίγουρα μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές σας προσδοκίες.

Χωρίς καμία υποχρέωση και δέσμευση, ακόμα και από απλή περιέργεια, ελάτε σε επαφή μαζί μου στο τηλ 6944 274647 ώστε μέσα από μία προσωπική συνάντηση να ανακαλύψετε την αλήθεια όλων των παραπάνω και να εξετάσετε την πιθανότητα να φανεί και σε εσάς χρήσιμη η ενασχόληση σας με το MLM και επίσης τα κίνητρα και τις αμοιβές που προσφέρει η εταιρεία μας η LR Health & Beauty!

Με εκτίμηση

Β.Ανδριόπουλος

 

      

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα δώσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Please wait

Login Συνεργατών