Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

Παρουσίαση της LR

Η LR είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Εταιρίες Άμεσης Προώθησης στον Κόσμο. Από την ίδρυσή της, το 1985, η LR επιτυγχάνει κάθε χρόνο και μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων. Η επιτυχία της LR βασίζεται σε μοναδικούς παράγοντες Επιτυχίας, Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη και ένα ξεκάθαρο Όραμα.

Η LR ετοιμάζεται να γίνει «Global Player» παγκοσμίως

Η LR ιδρύθηκε  στο Ahlen της Βεστφαλίας. Με την είσοδό της στην αγορά της Αυστρίας και των Κάτω Χωρών 6 χρόνια αργότερα, η LR προκαθόρισε τη μελλοντική εξέλιξη της Διεθνούς της Επιτυχίας. Η πρόσκληση νέων αγορών ήταν συνεχής. Σήμερα με τα 32 εθνικά μας παραρτήματα ανά τον κόσμο, και τους περίπου 300.000 ανεξάρτητους Συνεργάτες, συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις Ηγέτιδες Εταιρείες Άμεσης Προώθησης στον κόσμο.

 

Το όραμα 

Το όραμα της LR είναι να κατακτήσει την πρώτη θέση στον κόσμο ανάμεσα στις εταιρίες Άμεσης Προώθησης. Τα έντονα Ηγετικά χαρακτηριστικά της LR δεν περιορίζονται στο καθαρό μέγεθος, αλλά αφορούν στην έννοια της προόδου, του καθορισμού των τάσεων και της υποδειγματικής συμπεριφοράς με την Έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που διέπει τους κανόνες της. Το όραμα της κατάκτησης της πρώτης θέσης μετά από 31 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας από την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρία στον κόσμο, στηρίζεται σε ξεκάθαρες αξίες: το Πάθος, την Εμπιστοσύνη, την Υπευθυνότητα, οι οποίες εφαρμόζονται στην πράξη σε 5 σταθερούς πυλώνες Επιτυχίας.

 

Οι 5 πυλώνες Επιτυχίας

Εδώ και 31 χρόνια, η LR σημειώνει μια ολοένα και αυξανόμενη ανοδική πορεία Επιτυχίας στην αγορά. Ένα ξεκάθαρο όραμα, μοναδικοί πυλώνες Επιτυχίας και Αξίες που εφαρμόζονται στην πράξη, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της τεράστιας Επιτυχίας.

Διαβάστε περισσότερα

 

Πλεονεκτήματα

Ένα πρωτοποριακό concept αμοιβής με μεγάλο περιθώριο κέρδους και η καταβολή χρημάτων σε μορφή Bonus είναι ένα μόνο από τα προνόμια που προσφέρει η LR στους Συνεργάτες της. Η Αναγνώριση στην LR σε κάθε βήμα Επιτυχίας που σημειώνουν οι Συνεργάτες, αποτελεί το κέντρο της Εταιρικής της Φιλοσοφίας. Διαβάστε περισσότερα

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα δώσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Please wait

Login Συνεργατών