Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

Κορυφαία προϊόντα με ποιότητα Γερμανικών προδιαγραφών

Στην LR στοχεύουμε στο καλύτερο επίπεδο ζωής. Η φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής για τον καθένα ξεχωριστά, γι’ αυτό και το μότο μας είναι «More Quality of your life».

Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ή με την χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας από τις σειρές υγείας και ομορφιάς ή από την μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε θετικά την ζωή μας μέσω του επιχειρησιακού μοντέλου της LR. Η Εγγύηση ποιότητας της LR ισχύει σε όλους τους τομείς, από την παραγωγή προϊόντων μέχρι και την υποστήριξη πελατών. Δεν επιβάλουμε μόνο υψηλά πρότυπα για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους εξωτερικούς παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Στο πλαίσιο αυτό, πολλές κοινωνικές πτυχές είναι σημαντικές για εμάς.

Οι πρώτες ύλες και οι προμηθευτές μας

Η LR δίνει μέγιστη σημασία στη χρήση φυσικών πρώτων υλών άριστης ποιότητας, σε συνδυασμό με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις από τον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης. Η διαδικασία της επιλογής των προμηθευτών μας διεξάγεται με επιμέλεια και με πληθώρα παράλληλων ελέγχων προκειμένου να αποκομίζει ο τελικός καταναλωτής άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Έχουμε εξασφαλίσει την χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και ελέγχουμε, για παράδειγμα, τη σύνθεση του κάθε LR προϊόντος πριν από την έγκριση της συνταγής. Όλες οι πρώτες ύλες που παρέχονται υπόκεινται σε ειδικό πρόγραμμα επιθεώρησης ώστε να ελέγχεται κάθε παρτίδα. 

Επιπλέον, είναι μείζονος σημασίας για μας ότι οι αντίστοιχες μονάδες παραγωγής συμμορφώνονται με τους ισχύοντες εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς. Δεν ανεχόμαστε την παιδική εργασία, ούτε το ανεπίτρεπτο ωράριο εργασίας, την καταναγκαστική εργασία ή ανεπαρκή επαγγελματική ασφάλεια. Οι τακτικές επιτόπιες επιθεωρήσεις στους προμηθευτές , όπως για παράδειγμα για την περιοχή καλλιέργειάς μας της Aloe Vera Barbadensis Miller στο Μεξικό, εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών μας, καθώς και τη συμμόρφωση με τις κοινωνικές απαιτήσεις. Επιπλέον, το SGS INSTISTUT FRESENIUS ερευνά συνεχώς ολόκληρη την καλλιέργεια μας για την Aloe Vera, όπου δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες. Για το σκοπό αυτό, οι συνθήκες εργασίας στις φυτείες ελέγχονται επίσης. Μια ακόμη σφραγίδα ποιότητας είναι η συμμετοχή μας στο « Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης " ( IASC ) , μια διεθνής ένωση που έχει ως στόχο να προστατεύσει τα συμφέροντα του κλάδου για την Aloe Vera, ιδίως ενόψει της επιστήμης και της έρευνας . Ως μέρος του «Κώδικα Ηθικής» , η IASC έχει αναπτύξει πρότυπα ποιότητας και αυστηρές απαιτήσεις για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται σε διετή κύκλο.

 

Επεξεργασία και παραγωγή

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας παράγεται στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στο Ahlen στη Γερμανία. Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, συνεργαζόμαστε επίσης και με ξένους προμηθευτές, π.χ. μέρος των διακοσμητικών καλλυντικών μας παράγεται στην Ιταλία - μια χώρα γνωστή σε όλο τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα διακοσμητικών καλλυντικών. Γι 'αυτό το τμήμα της παραγωγής, ο ισχυρισμός ποιότητας "Made in Germany" τηρείται επίσης. Η Ιταλία ξεχωρίζει για την κορυφαία φόρμουλα ποιότητας, το εξαιρετικό χρώμα, την εμπειρία στο χώρο της μόδας και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό για τα πολλά χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα. Αναλαμβάνουμε κοινωνική ευθύνη σε αυτόν τον τομέα, καθώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε από τις δοκιμές καλλυντικών σε ζώα, ακόμη και πριν από την πανευρωπαϊκή εισαγωγή του νόμου για την απαγόρευση των δοκιμών σε ζώα.

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα εμπειρογνωμόνων που αποτελείται από τους Dr. Andreas Klein, Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης, Sabine Larsen-Vefring, Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας, Dr. Raimund Lierhammer, Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης και δημιουργός της τεχνολογίας Microsilver και Nanogold. Η ομάδα αυτή υποστηρίζεται μέσω των εργασιών της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, μια ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών ερευνητών και επιστημόνων, η οποία προσεγγίζει αφοσιωμένη και προσανατολισμένη ένα στόχο, να τελειοποιήσει τα προϊόντα της LR.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα δώσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Please wait

Login Συνεργατών