Είσοδος Συνεργατών
Please wait, authorizing ...
Δεν έχεις στοιχεία σύνδεσης; Κάνε εγγραφή
×

Σύστημα περιποίησης Μαλλιών LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR

Η LR ALOE VIA Nutri-Repair Περιποίηση Μαλλιών είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης μαλλιών, σχεδιασμένο ειδικά για τις ανάγκες των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Η χρήση συσκευών styling όπως πιστολάκι μαλλιών και ισιωτική συσκευή, οι βαφές μαλλιών αλλά και οι περισσότερες μέθοδοι styling των μαλλιών, μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα με τα μαλλιά μας, ταλαιπωρούν όμως τα μαλλιά και προκαλούν ξηρότητα, θαμπάδα και σπάσιμο της τρίχας.

Επομένως, η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών LR ALOE VIA Nutri-Repair απευθύνεται σ’ ένα ιδιαίτερα ευρύ κοινό που αντιμετωπίζει συχνά αυτά τα προβλήματα, προσφέροντας την καλύτερη λύση: ένα μοναδικό συνδυασμό της ενυδατικής Aloe Vera και του συμπλέγματος Nutri-Oil-Repair από 7 πολύτιμα έλαια, το οποίο θρέφει, ενισχύει και επανορθώνει την τρίχα, ενώ προστατεύει από το σπάσιμο, με επιστημονικά αποδεδειγμένο αποτέλεσμα:

  • ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ: Έως και 3 φορές πιο εύκολο χτένισμα*
  • ΥΓΙΗΣ ΟΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ: Πάνω από 90 % λιγότερο σπάσιμο*
  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: Ενθουσίασε το 95 % των συμμετεχόντων**

Η LR ALOE VIA Nutri-Repair Περιποίηση Μαλλιών σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα με τα μαλλιά σας και να ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας. Δεν θα δώσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους.
Please wait

Login Συνεργατών