Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθαρό Ασήμι κατά των μικροβίων και των ιών.

Η κακοσμία του στόματος, η ευαισθησία στα δόντια, η τερηδόνα και ο ερεθισμός στα ούλα οφείλονται συχνά στη διαταραχή της ισορροπίας της στοματικής χλωρίδας. Τα προϊόντα LR MICROSILVER PLUS καταπολεμούν τα μικρόβια, όπως τα βακτήρια και τους ιούς, ενώ βοηθούν τη στοματική χλωρίδα να ανακτήσει τη φυσική της ισορροπία.

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Καθαρίζει και απομακρύνει έως και το 99,99% των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας, όπως τα βακτήρια και τους ιούς.

Προλαμβάνει τον σχηματισμό οδοντικής πλάκας, την τερηδόνα και την ουλίτιδα, ενώ υποστηρίζει το μικροβίωμα της στοματικής κοιλότητας.

ΣΠΡΕΪ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Καταπολεμά το 99% των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν, χάρη στο αντιβακτηριακό και αντιιικό συστατικό MicroSilver BGTM. Το Σπρέι προλαμβάνει την εμφάνιση οδοντικής πλάκας, τερηδόνας και ουλίτιδας, υποστηρίζει το μικροβίωμα της στοματικής κοιλότητας και χαρίζει άμεσα δροσερή αναπνοή όπου κι αν βρίσκεστε.

ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ

Υποστηρίζει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα των χεριών, η οποία εμφανίζει έντονη ξηρότητα λόγω του συχνού πλυσίματος. Χαρίζει αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Το αντιβακτηριακό και αντιιικό συστατικό MicroSilver BG™ καταπολεμά τα μικρόβια, όπως τα βακτήρια και τους ιούς

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας ΕΔΩ!